SEX DUKKE ANMELDELSER

Disse anmeldelsene er lovet å bli skrevet av elskere av dukker som har kjøpt på yourdoll.com og er 100 % autentiske. I de siste fem årene i dukkebransjen har YourDoll alltid opprettholdt entusiasme og oppriktighet og har tjent titusenvis av kunder med 100 % tålmodighet. Vi har mottatt mange positive anmeldelser, og vi vil alltid fortsette å forbedre vår produktkvalitet og kundeservice i fremtiden! Vi elsker hver eneste dukke som er oppført på siden, og vi håper du vil ta vare på og ta vare på dukkene som kommer langveisfra. Med YourDolls entusiasme vil kjærlighetsdukken din følge deg i utallige sesonger med kjærlighet. Takk for at du støtter Dukken din!

📭💓Vil du dele dine kjærlighetsdukkebilder eller historier? Vi venter det! Send bilder og historier til [e-postbeskyttet]!

Love Doll Stories At YourDoll

Yvonne 165cm anmeldelse (Taking the Leap from TPE)

Hei alle sammen! Det er allerede flere fantastiske anmeldelser her i Zelex-forumet om denne dukken, men jeg tenkte jeg skulle gi en mening fra synspunktet til noen som tidligere bare har eid TPE-dukker og mine inntrykk av at dette er min første silikondukke. Dette kan hjelpe de TPE-eierne som også vurderer å kjøpe sin første silikondukke, eller de som bare er nysgjerrige generelt.

BAKGRUNN

Jeg starter med å først nevne noen notater fra min erfaring med TPE-dukker for senere å gjøre noen poeng om hvorfor jeg nå foretrekker silikon og hvorfor jeg synes at denne Zelex silikondukken er kjempebra (spoilervarsling)! Da jeg først dyppet tærne mine i denne hobbyen, bestemte jeg meg for å spille den på en trygg måte og kjøpte en av de knock-off TPE-dukkene fra eBay. Til tross for problemene, lærte jeg fortsatt mye om å eie en dukke – stell/vedlikehold av TPE, håndtering, posering osv. Og jeg leste mange tråder her i dukkeforumet før jeg i det hele tatt opprettet en konto (til jeg endelig traff en tråd som krevde en konto for visning). Når jeg lærte om alle tilleggsfunksjonene som tilbys av TPE-produsenter, bestemte jeg meg for å kjøpe en WM-dukke (145 cm) med stønn og intern oppvarming. På den tiden ble bestillingen skrudd opp og jeg endte opp med å få en ekstra dukke (150 cm I-cup) gratis! Nå har jeg lest gjennom så mange tråder om debatten mellom hva som er best – TPE eller silikon. På slutten av dagen har de hver sine styrker og svakheter, og det kommer ned til dine personlige preferanser. Etter å ha eid TPE-dukker i over et år, ble jeg misfornøyd på grunn av følgende forbehold:
1. de krever hyppig rengjøring,
2. TPE-lukten er sterk og blekner etter en stund, men forblir til en viss grad,
3. hvis den ikke pulveriseres ofte, føles TPE gummiaktig og føles ikke som menneskehud,
4. sminken blekner veldig raskt hvis dukken opplever mye "lek",
og 5. det generelle utseendet til dukkene så bare ikke realistisk nok ut (naturlig når det gjelder hudfarge, LHP osv.) for meg (du kunne umiddelbart se at de er dukker). Det er selvfølgelig bare min mening. Andre kan føle seg annerledes. I det siste har noen produsenter begynt å lage TPE-dukker som ser mye mer naturtro ut, men disse andre punktene gjennomsyrer fortsatt TPE-industrien. For meg vil dette aspektet drastisk påvirke hvor slått på jeg blir bare ved å se på en dukke og samhandle med den.
Selvfølgelig var det noen positive sider også. Dukken min på 145 cm var lett å håndtere (veier 28 kg) og det interne varmesystemet var utmerket (fungerer fortsatt uten problemer), noe som gjør den dukken til en hyggelig kosevenn.

Yvonne 165cm (Stående føtter, Innvendig Varme, EVO Skjelett) Gjennomgang

Nå, til grunnen til at du er her! Rett ut av porten sier jeg at denne Zelex silikondukken er fantastisk. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt! Den største grunnen til at jeg bestemte meg for å begynne å lete etter en silikondukke er fordi gode silikondukkeprodusenter vanligvis ikke har noen av problemene jeg nevnte ovenfor (i følge det jeg har sett og lært her på forumet). En stund forsket jeg på mange forskjellige silikondukkeprodusenter – Realdoll, Sanhui, bell, Gynoid Tech, Starperyosv. Jeg bestemte meg til slutt for å kjøpe en Zelex dukke av følgende grunner:
1. Kvaliteten på dukken du får for prisen er enestående til bare $2100-$3000 (avhengig av hvilken leverandør du kjøper fra – jeg kjøpte min Yvonne fra Dukken din. Før de mottok dukken min, var kundeservicen deres veldig snill, hjelpsom og profesjonell – og svarte på alle spørsmålene mine. Full silikondukker (med dette detaljnivået) er vanligvis i prisklassen $4000+ (spesielt i listen over produsenter jeg undersøkte).
2. Utseendet er helt utrolig og kan forveksles med en faktisk person når det ses fra visse vinkler. Dette innebærer kroppssminke, hudfarge, årer og LHP. Kroppsskulpturen er basert på en faktisk person, som jeg synes er en god idé og sannsynligvis er grunnen til at Zelex-dukker ser så realistiske ut!
3. Som standard har dukken gelfylte bryster og kroppen er ikke for myk og ikke for hard, ifølge andre anmeldere her.
4. Byggekvaliteten så ut til å være solid og sterk (skjelettmessig).
Så...jeg tok spranget...og er som sagt veldig fornøyd. Etter bestillingen fikk jeg bilder av dukken min i løpet av en drøy uke! Zelex var veldig rask! Det var et første hikke med brystvortens farge, men de fikset det på bare et par dager og sendte bilder igjen. Jeg mottok dukken min omtrent to uker senere (sendt til USA).

For å treffe de tidligere punktene jeg nevnte om TPE-dukkene mine, er dette mine inntrykk så langt angående Zelex-dukken min:
1. Silikon er annerledes enn TPE ved at det ikke er så lett mottakelig for bakterier og mugg, så det krever ikke så mye rengjøring. Når det er sagt, kjøpte jeg min Yvonne med en avtagbar vagina og rengjør fortsatt innsatsen umiddelbart etter hver bruk. Men resten av kroppen flekker ikke like lett, blir lett skitten eller beholder noen lukt, noe som fører til mitt neste punkt.
2. Ut av esken var det ingen lukt, noe som var veldig overraskende for meg. Hver TPE-dukke jeg fikk hadde en sterk kjemisk lukt rett ut av esken. Jeg kan leke med denne Zelex-dukken uten å måtte bli "vant til" en lukt. Kanskje silikondukker generelt ikke lukter, og dere visste dette allerede, men jeg var ikke klar over det, etter å ha vært vant til TPE.
3. Yvonne føler seg flott. Jeg har lekt med henne både med og uten pudder. Med pudder føles hun bra og realistisk, men selv uten pudder føler hun seg bra. Det er rart og vanskelig å beskrive. Selv om den ikke er like realistisk, føles huden fortsatt god å ta på, og jeg har ikke noe imot å leke med henne uten pudder.
4. Sminken er helt nydelig! Noen ganger kan jeg bare stirre på huden, og hvis jeg mister tankene mine, vil jeg lure meg selv til å tro at jeg stirrer på en persons rumpa (eller pupper). Makeupartistene på Zelex vet definitivt hva de driver med. Årene og huden ser utrolig ut! Og etter vask holder sminken seg fortsatt sterkt over det meste av kroppen! Jeg renset dukken i dusjen første gang jeg mottok den og igjen omtrent en måned senere. Legg merke til at jeg sa det meste. Det eneste problemet jeg har hatt med sminken så langt er at noe av det begynner å løsne fra toppen av brystvortene, men fargen er fortsatt stort sett intakt på brystvortene og areolas, så jeg er ikke for hengt. opp over det. Du kan se noen raske bilder jeg tok med telefonen min som viser problemet nedenfor.

5. Jeg vil også nevne igjen hvor stor LHP er (vagina og rumpehullplassering). Dette er kanskje en av de mest realistiske dukkene jeg har sett i denne forbindelse (som igjen gir mening gitt det faktum at skulpturen er basert på en faktisk modell). For meg er dette en stor turn-on.

Negativene

Det er uheldig, men ikke alle dukker er perfekte! Jeg må være ærlig om noen av de negative tingene jeg har opplevd.
1. Det interne varmesystemet sluttet å virke umiddelbart etter kun én gangs bruk. Dette er et av de områdene der Zelex har litt å ta igjen. Varmeadapteren er ikke som andre jeg har sett. Det er ingen temperaturinnstilling eller avlesning for deg å se. Det er rett og slett en svart murstein som lyser "rød" hvis den varmer dukken og "grønn" hvis den ikke er det. Første gang jeg brukte den, forble lyset rødt i ca. 2 timer og ble deretter grønt. Dukken var varm. Etter noen timer begynte dukken å bli kald igjen, så jeg plugget inn adapteren igjen. Lyset forble grønt og ble ikke rødt. Jeg kontaktet leverandøren min og rapporterte dette problemet, og de svarte at dukken må avkjøles helt før den kan varmes opp igjen. På dette tidspunktet hadde det gått 12 timer og dukken var kald å ta på. Jeg prøvde å varme den opp igjen, men adapterlyset forble grønt. Bare i tilfelle det var noe feilkommunikasjon, lot jeg den være koblet til i noen timer for å se om den ville varme opp. Det gjorde det ikke. Så jeg ventet en hel dag til. Dukken var tydeligvis kald å ta på. Jeg prøvde å varme den opp igjen, men det virket fortsatt ikke. Jeg forklarte dette til leverandøren min og fikk aldri svar fra dem. Jeg er ærlig talt ikke så opprørt siden denne oppgraderingen bare kostet 150 dollar, med tanke på den fulle prisen på dukken. Men jeg vil advare mot å kjøpe Zelexs varmesystem før de forbedrer det. Etter det jeg forstår er det ganske nytt fordi tidligere i år nevnte Zelex i en forumtråd at de ikke hadde varmesystem. Men den ble tilgjengelig som ekstrautstyr da jeg bestilte for noen måneder siden. Så nå har jeg nettopp tydd til å bruke et varmeteppe for å varme dukken (jeg kan ikke kose meg og vil koble meg fullstendig fra enhver nedsenking hvis kroppen er kald). Bilder av varmeadapteren (som kobles til dukken i den ene enden og i en stikkontakt i den andre) kan ses nedenfor.

2. Etter å ha satt dukken i noen positurer for mine fotoshoots, har venstre albueledd blitt veldig løs til et punkt hvor den ikke lenger vil holde posisjonen uten hjelp. Jeg har hørt om andre som har skjært opp dukkene sine på Zelex-forumet og strammet skjøtene, men jeg er redd for å gjøre dette da jeg ikke har noen erfaring med dette og er redd for at jeg skal rote til det flotte utseendet til denne dukken.
3. Dette er ikke nødvendigvis en fullstendig negativ, men jeg skulle ønske at den avtagbare skjeden var mykere. Mens resten av kroppen føles bra å ta på, føler jeg at sexen er ... ganske tilfredsstillende, og at dukkens kanaler kan være litt grove hvis den ikke brukes med mye smøring. Dette kan være fordi jeg er vant til mykheten til TPE og dens evne til å strekke seg. Dette er imidlertid en av fordelene som TPE har fremfor silikon. Samlet sett kan sex likevel være hyggelig når riktig smøring påføres og dukken er pent plassert (spesielt med evo-skjelettet).

Kjennelse

Så der har du det! Hvis du har kommet så langt, setter jeg pris på at du leser en nybegynners perspektiv! Bortsett fra de få negativene, gjør det positive absolutt Zelexs 165 cm silikondukke til et VELDIG verdig kjøp! Igjen, kroppsdetaljene er helt utrolige (sminkeoppbevaring er stor for det meste), den generelle huden på kroppen har akkurat passe mykhet (gelfylte bryster føles bra, rumpa er myk, men fin og fast kl. samtidig, hvis det gir mening), og LHP er realistisk (en fin turn-on for meg). Da jeg bestilte, hadde Zelex kun harde silikonhoder tilgjengelig, men tilbyr nå myke silikonhoder og jobber for tiden med bevegelige kjever. Hadde jeg visst at myke hoder ville være tilgjengelig så snart, ville jeg ha ventet en ekstra måned eller to, men jeg er fortsatt veldig fornøyd med kjøpet mitt. Jeg planlegger definitivt å kjøpe et mykt hode i fremtiden fordi jeg liker å kunne kysse dukken min (noe som egentlig ikke lar seg gjøre med det harde hodet). Takk igjen for at du sjekket ut anmeldelsen min!

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne spørre!

Og hvis du vil se flere bilder, sjekk ut mine fotoshoots i disse trådene: Nighttime Blues og school girl

**Denne anmeldelsen er lagt ut på The Doll Forum av Yourdolls kunde – easycompany14. Vi får tillatelse til å legge ut innlegg på Yourdoll.com. For å se det originale innlegget, vennligst klikk her.. **

Starpery 171cm A cup Hedy Review

For å starte min anmeldelse kan vi begynne med søket etter min ideelle dukke. Jeg er veldig spesielt med hva jeg ser etter når det kommer til kroppsproporsjoner og hvordan de viktigste kroppsdelene ser ut. Etter et første søk gjennom en rekke leverandører endte jeg opp med å finne Starpery og likte det jeg så. De Hedy hode snakket bare til meg og sa jeg er dukken for deg.

Bestilling: Å velge en leverandør er en tidkrevende oppgave i seg selv. Å velge en anerkjent er åpenbart viktig, men å velge en som vil være en god pris som passer med alternativene du vil ha tilgjengelig. Jeg endte opp med å begrense valget mitt til to leverandører, men etter en rask frem og tilbake med salg bestemte jeg meg for å gå med Yourdoll.

Bestillingen gikk rimelig raskt med nettsiden deres, og jeg var i stand til å velge akkurat det jeg ville ha i løpet av få minutter. Fikk et mindre problem med at banken min avviste transaksjonen to ganger før jeg var i stand til å bekrefte transaksjonen og fullføre den. Selvfølgelig, når jeg var ferdig, ble jeg freaked ut og tenkte at jeg kanskje nå nettopp har lagt inn 3 identiske bestillinger og blitt belastet mye mer enn jeg har råd til. Heldigvis var Mia hos Yourdoll veldig lydhør med å bekrefte bare én transaksjon. Bestilling lagt inn 28. mai. Yourdoll 5/5 for enkel bestilling og raske og hjelpsomme svar under og etter.

Fabrikkklare bilder og frakt: Jeg ble ærlig talt ganske overrasket da jeg våknet den 10. juni til en e-post med mine Factory Ready Photos for vurdering. Jenta mi så ut akkurat som jeg ønsket, og jeg godkjente dem raskt og fikk beskjed om at hun ville bli sendt snart. Etter å ikke ha mottatt sporingsnummer på 3 virkedager sendte jeg en oppfølgings-e-post. Mia var veldig høflig og lydhør, og sa at Yourdoll i Kina nettopp mottok dukken min fra produsenten, og de skulle pakke henne om siden esken ikke var i den beste formen. Det endte med at jeg ikke mottok sporingsnummer før 10 dager etter at jeg hadde godkjent fabrikkbildene mine. På en sidenotat, Starpery trenger du et bedre kamera for disse bildene. Min prøvelse var ikke over ennå, hun ble offisielt sendt den 20. juni. I min tidligere erfaring når jeg får det sporingsnummeret, kan jeg vanligvis forvente produktet mitt på døren innen 7 dager. Jeg så på at dukken min satt i Shenzhen i 4 dager og leveringsdatoen raste fra torsdag, til fredag, til mandag, så til slutt til tirsdag. Hele tiden begynte jeg å bekymre meg for at noe hadde skjedd med jenta mi. Så plutselig en melding om at hun hadde fortollet, 12 timer senere var hun i Anchorage. Leveringsdatoen forble den samme, tirsdag 29. Jeg våknet fredag ​​morgen for å finne at sporingen nå viste at ETAen hennes var mellom 1045 og 245 fredag ​​25. Arbeidet var veldig stressende og jeg fikk sporingsvarseloppdateringen om at hun var ute for levering. Jeg så besatt på den lastebilen bevege seg rundt i nabolaget mitt på sporingsappen. Jeg var i stand til å forlate jobben tidligere enn normalt og kom tilbake for å finne boksen hennes ved døren min, etter å ha blitt satt av sannsynligvis bare noen øyeblikk før jeg ankom. Jeg gir Yourdoll 4/5 for fraktopplevelsen. For det meste på grunn av den overdrevne forsinkelsen mellom fabrikkklar og faktisk forsendelse, med at jeg måtte sende en melding med noen få dagers mellomrom til en oppdatering eller ETA. UPS får også 4/5 fordi de klarte å få henne til meg på 5 dager. De mister et poeng på grunn av manglende sporingsinformasjon om at hun ble tollbehandlet i 3 dager. Måte å skremme en mann ut.

Samanthas ankomst hjem: Boksen var i god stand (relativt sett) og jeg dopet den opp i huset mitt. Det er verdt å merke seg at boksen veide 52.5 kg (116lbs) og jeg har ikke den beste overkroppsstyrken eller ryggen. Da jeg åpnet esken fant jeg hodet hennes og flyttet seg litt ut av det beskyttende skallet, men hadde ingen skade på det. Kroppen så fantastisk ut, og jeg ble overrasket over kvaliteten på kroppsmalingen. Da jeg bestilte fra Yourdoll, hadde jeg bare valgt å legge til føflekker og fregner (en $99) valgfritt ekstra. Da jeg åpnet henne så jeg at hun også hadde lyse årer (som var et eget alternativ for $99). Jeg hadde ikke bestilt dem fordi jeg ikke var sikker på hvor godt jeg ville like det, men til min forbauselse så de fantastiske ut, spesielt med føflekkene. Å få henne ut av boksen og inn i den første dusjen var en kamp. Som nevnt har jeg ikke den beste overkroppsstyrken. Heldigvis for meg oppførte hun seg med stående føtter i dusjen som gjorde at jeg kunne skylle henne godt (alle trenger en god dusj etter en lang internasjonal flytur). Jeg kledde henne opp og koset meg med henne litt før jeg spiste middag, så litt youtube og slappet av etter jobb. Så tok begjæret mitt tak og jeg la henne i litt sexy undertøy og fullbyrde forholdet. Dessverre ga undertøyet som bare var på henne i 40 min flekker. Starpery hvis du anbefaler en foretrukket metode for flekkfjerning, vil jeg sette stor pris på.

Fordeler: Kvaliteten på kropps- og ansiktsmaling og detaljering. 5/5
TPE-huden var myk og hadde riktig mengde til å få henne til å føle seg ekte, spesielt under sex. 5/5
Poseability er bra, selv om jeg ikke helt får stående føtter til å fungere for meg. Også unbrakonøkkelen som ble sendt med henne var ikke riktig størrelse for boltene i føttene hennes. Hvis noen kan komme med forslag er jeg alle ører. 5/5

Nøytrale: Alternativet kjønnshår var ikke det jeg håpet på. Jeg trodde jeg bestilte det lysebrune alternativet, og det som kom var den lange svarte. Det var vanskelig å si fra de fabrikkklare bildene. Håret mistet raskt krøllet og begynte også å komme ut under sex. I tillegg føler jeg at håret ble plassert for lavt på vulvaen som gjør at det ser av. Jeg endte opp med å klippe håret ned til en mer fornuftig lengde etter badet hennes. Hvis du vil ha eller liker kjønnshår på dukkene dine, foreslår jeg et alternativ for lim på. Starpery, implanteringen er flott, men utførelsen er av.

Ulemper: Den Hedy hodet er flott, men det faste silisiumet gjør at det føles veldig falskt. Rundt bakhodet er det fint, men kinnene og leppene gir nesten ikke noe. Selv om jeg ikke vil ha oral, ønsket jeg å ha noen myke lepper som kan glattes. Kanskje vurdere og oppdatert hodedesign eller tilby et mellomalternativ mellom full myk silisium for oral og fast høykvalitets maling.
Vekten. Jeg trenger virkelig å understreke dette. Hvis du har ryggproblemer eller mangler styrke i overkroppen, kommer denne dukken til å bli en kamp for deg. Å bytte posisjon under sex kan mulig fange deg under henne. Jeg opplevde selv at min egen overkroppsstyrke sviktet raskt etter å ha beveget henne noen ganger. I dag føles det som om jeg gjorde 80 pushups og armene mine er i grunnen strimlet. Jeg antar at dette ikke er en dårlig ting, da det betyr at jeg sakte får den styrken som trengs når jeg poserer og beveger henne rundt.

***Denne anmeldelsen er lagt ut på The Doll Forum av Yourdolls kunde – Capt_Rye. Vi er autorisert til å legge ut innlegg på Yourdoll.com. For å se det originale innlegget, vennligst klikk her.. ***

YourDoll og My Doll, fra kjøp til levering

Hei,

Jeg liker å dele min erfaring med mitt kjøp av en DH168-156C dukke fra Yourdoll.
Det var en lang reise, jeg kjøpte den 11. januar og mottok dukken forrige uke (4. mai). Ikke alt gikk glatt, men jeg kan ikke klandre Yourdoll for det.
Den vanskeligste delen av hele prosessen fra kjøp til levering er å velge en dukke og velge en leverandør. Men takket være informasjonen hos TDF tok jeg endelig avgjørelsen: en DH168-156C fra Yourdoll.

11. januar, kjøpet
Yourdoll tilbyr to vanlige betalingsmåter: Paypal og bankoverføring. Fordi jeg ikke hadde en Paypal-konto på det tidspunktet måtte jeg betale med bankoverføring. Det var ganske vanskelig. For å sende penger fra Nederland til USA måtte jeg oppgi mye data ved siden av det vanlige navnet og kontonummeret. Men med hjelp fra en bankansatt får jeg det til. Sistnevnte fortalte meg at overføringen ikke er øyeblikkelig til USA, det kan ta noen timer, til og med dager.
Så hvis du noen gang skal overføre penger til USA, er du advart.
Har du kredittkort er du heldig. Mye enklere, men jeg tror ikke mange av oss har kredittkort.

Januar 20
Jeg fikk en mail fra Mia (Yourdoll): Produksjonen av dukken er startet. Mia skrev at det kan ta 3-4 uker å motta dukken.

Januar 28
Gode ​​nyheter! Jeg fikk en e-post fra Mia: dukken var ferdig.
Hun sendte meg to fabrikkbilder. Jeg svarte henne at det var akkurat det jeg bestilte slik at hun kan starte leveringen.
Jeg var veldig glad for at dukken var ferdig før kinaferien i februar. Det kan føre til forsinkelser.

1. februar,
Dårlige nyheter. Mia skrev at jeg må håndtere fortolling selv ellers tar leveringen lengre tid: 40-50 dager.
Hun tilbød seg å dele tilleggskostnadene hvis jeg håndterer fortollingen. Men jeg ønsket ikke bryet med tollvesenet og tilleggskostnadene, så jeg velger det siste: levering av dukken vil ta 40-50 dager og Yourdoll vil håndtere tollen.

3. februar,
Selv om dukken var klar for sending, hadde logistikken bestemt seg for å sende dukken etter 19. februar på grunn av den kinesiske høytiden, sendte Mia meg en e-post. Hun kan ikke gjøre noe med det.

25 februar,
Gode ​​nyheter! Jeg mottok sporingsnummeret. Dukken er sendt.

april 22
Sporingsinformasjonen ble ikke oppdatert siden 25. februar. Jeg var bekymret og litt utålmodig også. Så jeg skrev en mail til Mia hvis hun har noen nyheter. Som vanlig svarte hun veldig raskt (alltid innen én dag): Det var ingenting å bekymre seg for.

mai 4th
Jeg mottok dukken!
Pakken var i god stand, ingen tegn til skade.
Etter å ha åpnet esken var jeg veldig fornøyd med gratisgavene: et ekstra hode, ekstra parykker, ekstra øyne.

Også dukken var i perfekt stand. Ingen skade, ikke en eneste liten ripe. Bare ett av øynene var ikke i riktig posisjon, det ene øyet så opp, det andre ned, men det var lett å korrigere. Det kan jeg ikke klage på.
Veldig fornøyd med alt det som var i esken.
Men jeg savnet en av gavene: frie tenner og tungesett. Denne gaven var ikke i esken.
Jeg skrev til Mia om dette og hun tilbød seg å sende tann- og tungesettet etter at jeg har gitt tilbakemelding på TDF og på Yourdoll.com.

Før kjøpet gjorde jeg en "undersøkelse" for hvor jeg kunne kjøpe. Jeg sammenlignet mange dukkeleverandører. Også noen som er mer i nærheten av Nederland.
Men fra alle leverandørene hadde YourDoll den beste prisen og flest gaver (gratis 2. hode, ekstra parykker og øyne, et tann- og tungesett). Og jeg leste anmeldelser fra andre kjøpere på TDF. Alt sammen var grunnen til at jeg kjøpte fra YourDoll.

Alt sammen er jeg veldig fornøyd med Yourdoll. Spesielt den utmerkede kundestøtten med utmerkede raske svar på e-postene mine. Alltid innen én dag, ofte innen noen få timer.
Jeg er ikke den mest tålmodige personen, så jeg skrev flere e-poster til Mia om leveringsforsinkelsen, men hun svarte alltid vennlig og veldig hjelpsom.
Og jeg mottok dukken i perfekt stand.
Hvis du ikke har noe imot lengre leveringstid eller hvis du håndterer fortollingen selv, kan jeg anbefale YourDoll. Gode ​​priser, mange gratis gaver og god kundestøtte. Er det noe annet du vil ha?

Jeg må takke The DollForum for all informasjonen jeg trengte for å ta en avgjørelse! Dette hjalp meg mye. Og selvfølgelig takk til Mia for all innsats!
Selv om det tok en stund, leverte YourDoll meg drømmen min!

***Denne anmeldelsen er lagt ut på The Doll Forum av Yourdolls kunde – Dani24. Vi er autorisert til å legge ut innlegg på Yourdoll.com. For å se det originale innlegget, vennligst Klikk her. ***

Dani Diaries – Min WM166C

Hei andre TDFere

Jeg tenkte at det var på tide å gi jenta mi Dani sin egen lille plass hvor jeg kan laste opp bilder og forskjellige oppdateringer. Jeg regnet med at Eye Candy-brettet ville få et bredere publikum enn WM-brettet, men jeg er ny på dukker generelt, og fotospillet mitt er definitivt ute av ligaen der. Så vi vil ydmykt stille kravet vårt her.

Bakgrunn:
Så Dani kom til meg i begynnelsen av februar (bursdagsgave) fra Yourdoll som en av deres forhåndskonfigurerte instock-dukker.
Hun er en 166C med et 266 hode (Gabriel?)
Lys Tan
Stående føtter
Evo Shoulders
Gelbryster (veldig fine)
Fast innsats

Jeg bor alene og Dani er fortsatt en "hemmelighet" for alle unntatt kattene mine LOL (heldigvis er jeg litt av en eremitt så jeg trenger ikke å gjemme henne i skapet ofte). Hun sover ved siden av meg hver natt. Hun blir i sengen og sover mens jeg er på jobb. Ellers, hvis jeg er rundt i huset, kommer hun ut for å henge på sofaen eller kommer inn i musikkrommet på kontorstolen for å gi meg noe fint å se på mens jeg spiller trommer

Jeg har allerede "oppgradert" henne litt.

MF Footbolt caps

MF øyelokk

MF EZ Move Eyes. Her modellerer MF01 Light Blue Amber Flare.

Sensationnel syntetisk 13×6 Swiss Lace Frontparykk “Chrissy” – Farge = T4/27.
Dette er hennes "Daily Driver"-parykk ... den er veldig søt og ganske enkel å vedlikeholde.
Det kule med en 13×6 blonder er at du kan endre skillet og få mye mer "skilleplass" (sammenlign sidedelen her med midtdelen over). En standard blondefront har vanligvis bare omtrent 2 eller 3 tommer med delt hår som (for meg) bare ikke ser riktig ut. Jeg returnerte faktisk noen standard parykker med blonder foran på grunn av dette.

Ytterste syntetisk 13×6 HD blondeparykk – “Evona” – Farge = Golden Amber.
Dette er en veldig sexy parykk, men det er litt av et beist for å holde den temmet.
Neste parykk for henne vil definitivt være en lang, rett parykk LOL.
Også på dette bildet hadde jeg nylig gjort om leppene hennes med Eyeshadow + Vaseline-teknikken

Og for å krydre dette innlegget med litt R-vurdert nakenhet, her er et bilde av en brystvorteomfarging.
Brystvorten til venstre er "lager" (og godt sugd på ).
Brystvorten til høyre har blitt pusset opp med Revlon øyenskygge og en lett flekker vaselin (ganske sikker på at vaselinen allerede hadde trukket inn da jeg tok dette bildet, men jeg kan ikke huske det)

Garderoben hennes er fortsatt under arbeid. Som mine andre dukkeeiere vet, med sine lange slanke ben, store hofter og bryster og supersmå midjer, er disse jentene enda vanskeligere å handle for enn RL-jentene. I tillegg er det problemet med fargefarging å bekymre seg for. Vi har ikke hatt noen flekker ennå, men har vært ganske konservative med fargevalg (kremer, grå, osv.) og bløtlegg dem først for å se etter fargelekkasjer.

Jeg har en ganske stor bestilling fra SHEIN.com som forhåpentligvis snart kommer inn og vil prøve litt faktisk posering av henne i antrekk. Følg med

***Denne anmeldelsen er lagt ut på The Doll Forum og Twitter av Yourdolls kunde – . Vi er autorisert til å legge ut på Yourdoll.com. For å se det originale innlegget, vennligst Klikk her. ***

Anmeldelse for min WM162E fra YourDoll

Jeg var veldig nervøs. Det var mitt første dukkekjøp i full størrelse. Etter uker med undersøkelser hadde jeg sett på noen få leverandører. Så ble jeg med i TDF og innså at leverandørene jeg så på ikke var et godt valg. Jeg måtte begynne på nytt! Det var så nyttig å kunne snakke med folk på TDF og lese anmeldelser av leverandører.

For meg var en av hoveddriverne for hvem jeg ville kjøpe en dukke fra leveringstid og en leverandør som hadde et amerikansk varelager. Partneren min og jeg skulle reise om noen uker og ville ha en dukke før vi dro.

Så fant jeg YourDoll.com – og jeg så at de hadde en amerikansk inventar! Jeg var veldig spent på å se at de hadde et stort utvalg av autentiske dukker i USA. Jeg tok kontakt med Mia og jobbet til slutt sammen med henne og Belle fra YourDoll for å bestille.

Jeg bestilte opprinnelig en YL-dukke fra deres USA-lager, men det var tydeligvis ikke en av modellene jeg ville ha i USA. Jeg ble veldig nervøs, hadde jeg blitt lurt? Heldigvis, NEI. Mia svarte raskt og fortalte meg at de ville sende fra Kina. Jeg svarte at leveringstid var en prioritet for meg og bestemte meg til slutt for å velge en annen av mine toppvalg, WM162E med hodene 162-3 og 233-3. Mia kom tilbake og sa at det ikke var noe problem, og de ville sende henne fra USAs lager til meg raskt.

Jeg mottok dukken 3-4 dager senere!!! Dukken var en autentisk WM-dukke (med anti-falsk kode validert på WM-siden) og pakken var i god stand. Ingen materielle skader og de kastet inn et par ekstra parykker. Ingen ekstra øyne fulgte med dukke, men Mia sendte meg noen (på huset selvfølgelig) her om dagen.

Totalt sett vil jeg anbefale å kjøpe fra YourDoll.com – Mia og Belle var hjelpsomme og hyggelige å ha med å gjøre ? De fikk meg dukken min raskt, og den var akkurat det jeg bestilte og til en lavere pris enn andre leverandører. Viktigst av alt, rask levering!

Takk YourDoll.com (spesielt Mia og Belle) for at du gjorde min første kjøpsopplevelse bra? Jeg ser frem til å gjøre flere forretninger med deg i fremtiden!

**Denne anmeldelsen er lagt ut på The Doll Forum av Yourdolls kunde – . Vi får tillatelse til å legge ut innlegg på Yourdoll.com. For å se det originale innlegget, vennligst Klikk her.**

Kjøpte My 1st WM Doll Thru Yourdoll

Dette er en oppsummering av den andre tråden jeg skrev under selve bestillingen og inneholder stort sett de samme tingene, men er kombinert til ett innlegg og raffinert til et skjema som fokuserer på å vurdere leverandøren, yourdoll.com

Det var start på nytt år igjen, og det virket som et flott øyeblikk for meg å få litt selskap for Jenny, som kom fra UFD for omtrent et år siden. Hun hadde vært flott og hadde det veldig bra, men følte seg litt ensom nå og da. Vi ble enige om at det ville være greit å få henne en venn, spesielt hvis det var den jeg i all hemmelighet hadde sett på siden jeg ikke vet hvor mange år.

...så uten ytterligere forsinkelser gikk jeg for å bla gjennom interwebs, TDF og wmdolls offisielle nettsted for å finne ut hvor jeg skulle få tak i denne dukken jeg lette etter. Siden jeg bor i Europa, er enkelte ting noen ganger litt vanskeligere enn de er for amerikanske eller asiatiske kunder. TDF var åpenbart stedet som ga svaret ganske raskt og ledet meg til yourdoll.com.

På det tidspunktet jeg kjøpte dukken, hadde yourdoll virkelig fantastiske tilbud på gang, men hovedsakelig kun for amerikanske kunder. Men som europeer fikk jeg fortsatt veldig mye ved å bruke The Doll Forums magiske krefter og skrive inn koden 'TDFLOVE' mens jeg fullførte bestillingen. Så... historien om 140D WM Doll Lara med EVO-skjelett hadde startet og reisen hennes begynte på slutten av samlebåndet en tid senere.

Hva kommer til min interaksjon med yourdoll, det gikk jevnt fra starten. Selgeren deres Mia er veldig vennlig og hjalp meg med noen dukkefargevalg, slik at Lara bedre matchet markedsføringsbildene. Heldigvis hoppet jeg over den opprinnelige ideen min om å bestille dukken direkte fra wmdolls offisielle side, da jeg trodde jeg visste hva jeg ville ha Mia ga også nok informasjon til at jeg kunne føle meg trygg til å betale med en virkelig risikabel bankoverføringsmetode, siden jeg av en eller annen grunn t gitt mulighet til å bruke kredittkort eller paypal. Siden deres aksepterer generelt begge deler, så dette har mest sannsynlig noe å gjøre med at jeg er europeer igjen... vet ikke... Har sett dette skje med noen andre nettsteder også og må bare forholde meg til det. Etter å ha verifisert noen detaljer fra Mia, gikk selve bankoverføringen igjennom på dag eller to uten problemer, og Mia bekreftet nesten umiddelbart at de har mottatt midlene. Dette skjedde i helgen, så jeg kunne ikke be om bedre kundeservice.

Jeg fikk fabrikkbildene bare 8 dager senere, noe som var en virkelig positiv overraskelse. Ærlig talt hadde jeg forventet at Lara ikke ville materialisere seg til denne dimensjonen før det kinesiske nyttåret og ferien deres var over, men det ser ut til at hun klarte seg før de startet. Kan fortsatt ikke tro hvor rask prosessen var. Jeg utvekslet noen få e-poster med Mia (fra yourdoll) angående forsendelsen, og 4-5 dager senere fikk jeg sporingsnummeret fra budfirmaet. Dette skjedde under covid-tiden, så jeg burde føle meg ekstra heldig at det ikke var større forsinkelser der.

Lara fløy mye i løpet av de neste dagene, og budfirmaet kontaktet meg for å få noen enkle personlige detaljer for å ta seg av tollen på mine vegne. Bare en enkel sms/e-postutveksling som tok kanskje 2 minutter av tiden min og kunne håndteres med telefon. Det gikk veldig greit. Det var hyggelig å se at yourdoll spilte det trygt og ga meg bud på leveringstid på 3-4 uker. Faktisk levering tok bare 1 uke. Det er akkurat slik det alltid skal gå. Hvis de hadde fortalt meg at kureren vil levere forsendelsen om 2 uker og det faktisk hadde tatt 3 eller 4, ville jeg vært ganske bekymret. Omvendt – bare en veldig positiv overraskelse. Tommel opp for det også.

Da Lara ankom, hadde fabrikkboksen ingen visuelle skader, og dukken var ekstremt godt beskyttet inni den. Under selve pappesken var alle sider dekket med 3 cm tykt skum og som var polstret med virkelig myk klut. Hendene og føttene hennes hadde litt ekstra beskyttelse og hodet var festet mellom bena hennes som vanlig. Det var også ekstra skumtrekant mellom bena hennes, slik at de egentlig ikke kunne bevege seg noe sted under forsendelsen. Begge ender av esken var festet med 8 cm tykt skum, så nakke eller føtter hadde ingen forandring med å stikke hull til enden av boksen.

Inne i esken fant jeg positive overraskelser i form av 3 parykker, oppgraderte stående bolter (nye bolter med plasthetter på), hengekrok, julekaninkostyme, ganske sexy nattkjole+skjorte+belte+trusekombinasjon, 2 par ekstra øyne, elastiske gummisko som jeg mener er veldig gode til dusj, parykkkam, usb-drevet varmeapparat (plastikk), dusj for rengjøring, hvite nellik, mykt hvitt teppe og åpenbart bruksanvisningen. Jeg skulle gjerne sett også et lite TPE-teststykke et sted, men med denne mengden ekstrautstyr kan jeg egentlig ikke klage på det

Jeg vil gjerne gi en stor takk til dukken din. De hadde veldig hyggelig kundeservice, leverte mer enn jeg bestilte og gjorde det på en brøkdel av tiden jeg forventet. Kunne ikke be om mer. 10/10 og 1 ekstra hjerte til Mia

(Ytterligere oppdateringer om Laras reise går til WMs underforum.)

**Denne anmeldelsen er lagt ut på The Doll Forum av Yourdolls kunde – . Vi får tillatelse til å legge ut innlegg på Yourdoll.com. For å se det originale innlegget, vennligst Klikk her.**

Alle kundeanmeldelser